Botosani - Iasi la barajul de Liga a III-a

06 Februarie 2024, la ora 12:50 / Publicat în Comunicate AJF de Iasi Administrator / 290 vizualizări

Botosani - Iasi la barajul de Liga a III-a

 In urma cu putine momente a avut loc tragerea la sorti a barajelor de promovare in Liga a III-a. Pentru extragere, judetul Iasi a facut parte din regiunea 1 Nord-Est alaturi de Bacau, Botosani, Neamt, Suceava si Vaslui. Celelalte jocuri din regiunea 1 sunt Suceava-Vaslui si Neamt-Bacau.

Jocurile se desfăşoară în sistem eliminatoriu, tur – retur, pe 16 iunie 2024, ora 18:00, respectiv 23 iunie 2024, ora 17:30.

Asociaţiile judeţene de fotbal, respectiv, AMFB, sunt obligate să comunice către Departamentul Competiţii al FRF, în scris, până la data de 9 iunie 2024, echipele calificate pentru a participa la jocurile de baraj şi să transmită copia Certificatului de Identitate Sportivă.

Dreptul de participare la jocul de baraj îl deține structura sportivă clasată la finalul Campionatului Ligii a IV-a pe locul 1 în fiecare județ sau în Municipiul București. În situația în care structura sportivă respectivă nu îndeplinește condițiile de participare la jocurile de baraj (nu deține personalitate juridică și/sau Certificat de Identitate Sportivă), jocurile de baraj nu se vor disputa, urmând ca echipa adversă, dacă îndeplineşte condițiile de participare, să fie declarată câștigătoare.

În situația în care o asociaţie sportivă este desemnată câștigătoare a Ligii a IV-a într-un anumit județ/Municipiul București, AJF/AMFB va putea aproba modificarea formei şi/sau structurii juridice a asociației sportive respective în scopul participării la barajul de promovare în Liga 3, cu îndeplinirea procedurii prevăzute de regulament și care este disponibilă pe site-ul FRF.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP